Mine erfarringer
 
 I 2009 stiftede jeg for første gang kendsakb til Nikken. Det var til en forredrag om Nikken. U første omgang købte jeg et armbånd og en Super mini. Men efter ret kort tid havde jeg aldrig armbåndet hjemme da det var lånt ud til mine klienter med diverse albue og armskader, hvor jeg hurtigt så gode resultater.  
 
 
Her under er nogle af  mine historier
 
Piano:
Piano skulle vacineres og i forbindelse med det mener dyrelægen er der er kommet et hestehår med nålen ind i musklen. Det resulterede i at hun fik en stor byld sidden af halsen , som generede hende. Piano fik flere penselin kure og først efter tre uger strang bylden o betændelse løb ud. Ejen vaskede Pianos sår. Efter dette kom jeg ind i billed, hvor jeg foreslog vi satte en magnet såret kunne hele inde fra og vi kunnese om vi kan redde noget af vævet, og synes det ser helt fantastisk ud nu. Her under er de billeder med dato, som ejen har taget løbende.
 
31/5-2013
2/6-2013
6/6-2013
11/6-2013
                   20/6-2013
 
Ning:
Ning er min hest der er født i 2002. Han er en blandings pony og en af dem der har tandens til noget side benene. I 2009 havde han været skadet efter hånden rigtig mange gange og jeg viste aldrig hvornår jeg kunne melde os til stævne pga. hans skader. I 2009 fandt vi ud af at han havde meget tandens til at blive forfangen og det var derfor han aldrig var til at regne med i vores ridning. Ning gik med meget hævede ben pga. hans sygdom, så jeg brugte Super Minién under en bandage på hans ben, og fra at have ben lige så tykke som stolber, så i løbet af en halv time fortog hævelsen. Det gjorde så jeg havde lyst til og gå videre med magneterne, så jeg tog Pet Pad og lagde under mit underlag, og allerede den første dag kunne jeg mærke en forskel på han bevægelser. I dag er Ning helt på toppen og jeg fortsætter stadig med og bruge magneterne på ham.
 
 Ning om efteråret:
 Hvert efterår når vi lukker vores heste ind vinter folden, bliver Ning lidt kåd, et år blev han skabet og var halt. Jeg kaldte min smed ud for at være sikker det ikke var hans forfangenhed der var brudt op, men det var det ikke det var bare en forvridning. Smeden sagde jeg skulle give ham 14 dages ro. Jeg gik straks i gang med Power Mag og behandlede ham hver dag 1-2 gange af 10 minutters varihed. Efter en uge var Ning rideklar igen, og ingen problemer der efter.
  
 Travhesten:
 Jeg var ude og behandle en trav hest med massage. Jeg fik at vide at den var ureglmæssigt gående i bagparten og gik sjovt højre forben. Under min massage lage jeg Pet Pad over hestens lænd, mens jeg masserede den forreste del af hesten. Da jeg kom til bagparten kunne jeg mærke en stor varme forskæl. Det der skete var at Pet Pad (magnetunderlaget) fik ind og varmede hestens bagpart op og behandlede de spæninger hesten nu havde.
 
Rikke Hjortnæs | CVR: 32221769 | Henrik Nielsens Plads 4, 9300 Sæby - Danmark | Tlf.: 51369991 | Rikke-Hjortnaes@hotmail.dk